Στις Εθνικές Ομάδες Στίβου ΑμεΑ και Para Snowboard αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

ΔΤ από Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας: Με στόχο την προετοιμασία ενόψει των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων του 2024, των αθλημάτων που έχει στις τάξεις η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενέκρινε τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό του νέου έτους και έχει ήδη σταλεί στα σωματεία της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, εγκρίθηκε και η ονομαστική λίστα των αθλητών και αθλητριών, που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς του 2024, ανά κατηγορία. 

Στον Εθνικό Σχεδιασμό τρεις αθλητές και "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας 

Στον Εθνικό Σχεδιασμό του Στίβου στην κατηγορία στήριξης νέων βρίσκονται για δεύτερη χρονιά αθλητές από τη Βέροια. Πρόκειται για τους Νικόλαο-Ραφαήλ Ντίσιο, 17χρ (Κατ. F40) στις Ρίψεις και Αφροδίτη Ζαφειρίου 16χρ (Κατ. T44), αθλήτρια που εκτός από το  Άλμα Εις Μήκος, αγωνίζεται και στο Άλμα Εις Ύψος και στα 100μ. Οι παραπάνω νεαροί αθλητές που προπονούνται υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητή κ. Φερφέλη Κωνσταντίνου, που φέτος είναι και Ομοσπονδιακός. 

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων στο αγώνισμα του Snowboard, βρίσκεται και φέτος ο αθλητής μας Πετράκης Κωνσταντίνος. Ο Πετράκης τοποθετήθηκε στη Β' Κατηγορία σύμφωνα με τα κριτήρια της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και θα αγωνιστεί και αυτόν τον χειμώνα σε διεθνείς αγώνες ώστε να παραμείνει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματός του. 

Συγχαίρουμε τους τρεις αθλητές μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο