Βέροια: "Έφυγε" στα 58 του ο Δημήτρης Ζλατάνος


Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, ο Δημήτριος Ζλατάνος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, στις 3 μμ, στο Ναό Αγ. Αθανασίου (Κοιμητήρια) Βέροιας.

Ο εκλιπών ήταν σύζυγος της γνωστής δικηγόρου Σοφίας Ζεϊμπέκη και πατέρας του δικηγόρου και αθλητή του χάντμπολ Νίκου Ζλατάνου

Το InVeria.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια...Συλλυπητήριο του «Έρασμου» για την εκδημία του Δ. Ζλατάνου

To ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την αναπάντεχη εκδημία του συμπολίτη μας Δημητρίου Ζλατάνου, συζύγου της Δικηγόρου και επί σειρά ετών εθελόντριας και μέλους του ΔΣ της δομής μας Σοφίας Ζεϊμπέκη

Ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία, όπως και η σύζυγός του Σοφία, που και ως μέλος του Συλλόγου μας αλλά και του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας,  έχει στο ενεργητικό της πλούσιο έργο εθελοντικής δράσης και προσφοράς, το οποίο σφράγισε την πορεία του «Έρασμου» σε δύσκολούς και σημαντικούς σταθμούς της πορείας της δομής.   

Ευχόμαστε ολόψυχα καλό Παράδεισο στο Δημήτρη Ζλατάνο και ψυχική ενδυνάμωση στη Σοφία, στο γιο τους Νίκο, την οικογένεια και τους οικείους του. 

Το ΔΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο