Βέροια: Προφυλακιστέα η 37χρονη που φέρεται να σκότωσε το παιδί της - Τι δήλωσαν πατέρας του θύματος και δικηγόροι (βίντεο)

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 37χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία του 6 μηνών βρέφους της στο Μακροχώρι Ημαθίας, μετά από την διάρκειας 3,5 ωρών απολογία της ενώπιον του Ανακριτή Βέροιας και με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα. 

Η φερόμενη δράστιδα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Δημήτρης Ζυγουλιάνος, ανέφερε πως δεν είχε επίγνωση ότι αφαιρεί την ζωή του παιδιού της, αλλά ενός άλλου όντος... Όπως τόνισε ο κ. Ζυγουλιάνος, θα διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και πρόσθεσε ότι δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τις συνέπειες της πράξης της. 

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της 37χρονης και πατέρα του βρέφους, Στέλιος Σούρλας, αναφέρθηκε στις απαράδεκτες δηλώσεις που εμφανίζουν τον πελάτης ως κακοποιητή σύντροφο, τονίζοντας πως ακόμα και έτσι να ήταν, τίποτα δεν θα δικαιολογούσε την πράξη της πρώην συζύγου του. Ο κ. Σούρλας δήλωσε ότι μετά την δολοφονία του παιδιού, επιχειρούν οι συγγενείς της παιδοκτόνου να "δολοφονήσουν" και τον πατέρα, στον οποίο δεν επέτρεψαν να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του. Μάλιστα, ειδικά για αυτό το θέμα, ζητά η πλευρά του πατέρα εξηγήσεις για το γεγονός ότι η σορός του βρέφους δόθηκε στους γονείς της κατηγορούμενης και όχι στον πατέρα του παιδιού. 

Δείτε βίντεο από την αποχώρηση της κατηγορούμενης από το δικαστικό μέγαρο Βέροιας και τις δηλώσεις του πατέρα του θύματος και των δικηγόρων των δύο πλευρών:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο