Εκπαίδευση υπαλλήλων του Δ. Βέροιας στη χρήση απινιδωτή

 

ΔΤ από Δ. Βέροιας: Σε εκπαιδευτικό σεμινάριο σωστής και ασφαλούς χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, δωρεά του Χορευτικού Ομίλου «Χοροθεραπεία» προς τον Δήμο Βέροιας, συμμετείχαν το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2024, δημοτικοί υπάλληλοι.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων, Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής, Υγείας και Εθελοντισμού, κ. Θανάσης Δέλλας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχάλης Τζαφερόπουλος, υπογράμμισαν τη σημασία της εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες και επισήμαναν ότι αυτή θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με σεμινάριο ΚΑΡΠΑ.

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής είναι προσβάσιμος στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Βέροιας. Ο εξοπλισμός του δημόσιου κτιρίου με ΑΕΑ θεωρείται σημαντικός για έναν χώρο με μεγάλη επισκεψιμότητα από πολίτες σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου μπορεί να στηθεί, εφόσον χρειαστεί, γέφυρα ζωής.

Την ενημέρωση στο σεμινάριο πραγματοποίησε ο κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Application Specialist – Ειδικός Εφαρμογών της Ιπποκράτης Ιατρικά Μηχανήματα Α.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο