Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ΑΚΟΥ 996 - Τι είπε για Νέα Αριστερά, συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Στην ραδιοφωνική εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" του ΑΚΟΥ 996, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. "Λαός") και Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024 ο βουλευτής Α' Αθήνας της Νέας Αριστεράς, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Αφορμή της επικοινωνίας ήταν η εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην οποία θα μιλήσει ο κ. Τζανακόπουλος την Τετάρτη (28/2/2024) στη Βέροια ("Παπαγάλο", Ανοίξεως 104, Βέροια), ωστόσο η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα πριν από αυτό, αλλά και τους στόχους της Νέας Αριστεράς ενόψει Ευρωκλογών. 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε ότι, με όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε πανηγυρική δικαίωση της απόφασής των 11 να αποχωρήσουν από το κόμμα το περασμένο Φθινόπωρο, ενώ ήταν ιδιαίτερα οξύς για την στάση του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο φωτογράφισε ως τον κύριο υπεύθυνο για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο με την στάση του που στην ουσία ήταν υπέρ του κ. Κασσελάκη στις εκλογές, όσο και με τις μετέπειτα ενέργειές του. Όσον αφορά στην επόμενη μέρα, δήλωσε ότι η Νέα Αριστερά διεκδικεί να δώσει απαντήσεις στην αγωνία των πολιτών από το μεγάλο πολιτικό κενό που υπάρχει στην κεντροαριστερά, ενώ ως στόχος των Ευρωεκλογών είναι η εκλογή όσων των δυνατόν περισσότερων ευρωβουλευτών.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο