Ο Νίκος Δένδιας ομιλητής σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στη Βέροια (φώτο)

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ημαθίας της ΝΔ για την κοπή της πίτας της Οργάνωσης παρέστη και μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο "Αιγές Μέλαθρον". 

Την βασιλόπιτα της ΔΕΕΠ Ημαθίας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί των τριών βουλευτών Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολου Βεσυρόπουλου, Τάσου Μπαρτζώκα και Λάζαρου Τσαβδαρίδη, του βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαρλιάκου και του προέδρου της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρου Γιανναβαρτζή. 

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος μετέφερε και τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και ακολούθησε δεξίωση.

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στην παράταξη της ΝΔ και τις ισχυρές βάσεις που έχει στην κοινωνία, γεγονός που αποδεικνύεται από την διαχρονική εκλογική δύναμή της, σε αντίθεση με άλλα κόμματα που απώλεσαν την λαϊκή στήριξη. Είναι ένα κόμμα κατά βάση λαϊκό, όπως είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, για αυτό και στον πυρήνα της πολιτικής της είναι οι ο απλός άνθρωπος, οι αγρότες, οι εργαζόμενοι, οι «νοικοκυραίοι», οι μικροί επαγγελματίες και όχι μόνο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. 

Ειδικά για τους αγρότες αναφέρθηκε στα λόγια του Πρωθυπουργού, όταν υπάρχει απόλυτη κατανόηση στις αγωνίες των αγροτών και τόνισε ότι η πανδημία μας δίδαξε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει αυτάρκεια προϊόντων. 

Ειδική αναφορά έκανε ο Νίκος Δένδιας στα επιτεύγματα της χώρας στον τομέα της Εξωτερικής Πολιτικής, την οποία υπηρετούσε ως Υπουργός Εξωτερικών μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά και της θωράκισης της χώρας, μέσα από σημαντικές αμυντικές συμφωνίες και προμήθειες εξοπλισμών, τομέα τον οποίο σήμερα έχει ως καθήκον. Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει αναλάβει εντολή να προχωρήσει στην μεγάλη μεταρρύθμιση στο στράτευμα (εξοπλισμοί, στεγαστικό πρόγραμμα επαγγελματιών στρατιωτικών, αλλαγή στην στρατιωτική θητεία, με σύγχρονη εκπαίδευση και σύγχρονη σύστημα εφεδρείας, με συνεχή εκπαίδευση, αρχικά σε εθελοντική βάση κ.α.).

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι μπορεί η Τουρκία να μην λέει ξαφνικά «θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά», αλλά δεν έχει αλλάξει καθόλου η πολιτική της. Όλα τα θέματα είναι ενεργά, για αυτό και πρέπει να είναι η χώρα σε συνεχή ετοιμότητα.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο Υπουργός στα αρχαιολογικά ευρήματα της Βεργίνας, τα οποία αποτελούν έναν ηχηρό, παγκόσμιο μήνυμα, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Ο κ. Δένδιας, ο οποίος όπως αποδείχθηκε και στην πράξη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα στελέχη της ΝΔ, μετά την ομιλία του πέρασε από όλα τα τραπέζια, συνομίλησε με τους παριστάμενους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους. 

Βίντεο από την ομιλία Δένδια:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο