Ας βρεθούμε στη Μέση... (του Κ. Γεωργιάδη)

Του Κώστα Γεωργιάδη*:

Στο προηγούμενο φύλλο σας, δημοσιεύσατε ένα άρθρο με τίτλο “Περί Δημιουργίας Ενεργών Πολιτών”

Χωρίς να θέλω να σχολιάσω το σύνολο του κειμένου θα αναφερθώ σε μια παράγραφο, προς το τέλος, που μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς κατανόησα ότι υπάρχει μια ενδεχόμενα λανθασμένη ενημέρωση από πλευράς του γράφοντος, ίσως και άλλων μελών της παράταξης που είναι μέλος.

Αναφέρεται στις ανοιχτές συνελεύσεις κατοίκων που ξεκινάει (και έχει απαρέγκλιτο στόχο να εγκαθιδρύσει) η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας και σχολιάζει : “Μια θετική εξέλιξη που ακόμα και εάν προέκυψε από πιέσεις της αντιπολίτευσης”...

Χωρίς πολλά λόγια, θα σχολιάσω ότι καλό είναι να ανατρέχουμε σε παλαιότερες δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ, σε αναρτήσεις στα social media, ακόμα καλύτερα, στα πρακτικά των συμβουλίων της Κοινότητας, πριν αποφασίσουμε να διεκδικήσουμε την πατρότητα κάποιων δράσεων που ήδη αποφασίστηκε δημοκρατικά να πραγματοποιηθούν. 

Συνεπώς, θα ήθελα να σκύψουμε σε αυτό το ζήτημα με παρρησία σύνεση και προσοχή κλείνοντας αυτό το ζήτημα αυτοδίκαια και προσερχόμενοι με προτάσεις που θα σέβονται το ευαίσθητο του εγχειρήματος (και τις ποικίλες προεκτάσεις που δύναται να φέρει το μέλλον) προσεγγίζοντας το με λογική και μεθοδικότητα. 

Ας δούμε το δάσος και ας κάνουμε την πρώτη αρχή, να βρεθούμε δηλαδή κάπου στη...Μέση, τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου και ώρα 16:00μ.μ. στο Δημοτικό της κατάστημα... 

* Ο Κώστας Γεωργιάδης είναι Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, εκλεγμένος την παράταξη του Κ. Βοργιαζίδη. 

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" - Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, φύλλο 95

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο