Δήμος Νάουσας: Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο πλαίσιο της Αποκριάς 2024


Δ.Τ. Ο Δήμος Νάουσας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο πλαίσιο της Αποκριάς 2024 και του Δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον Ανοικτό Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2024 με τίτλο: «Γενίτσαροι και Μπούλες – Μια πόλη, ένα δρώμενο – Εμπειρία ζωής».
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό είναι οι φωτογραφίες (έως τρεις στον αριθμό) να ληφθούν κατά τις ημέρες της Αποκριάς (από Κυριακή 10 Μαρτίου ως και Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024) και στα σημεία της πόλης, που θα πραγματοποιείται το δρώμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις συμμετοχές τους αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, με την ένδειξη «Φωτογραφικός Διαγωνισμός» στο θέμα του email και αυστηρά μέχρι 2 φωτογραφίες. Στο σώμα του email, θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου (ονοματεπώνυμο, τόπος καταγωγής, email και τηλέφωνο). Τα αρχεία πρέπει να είναι αποκλειστικά σε μορφή jpeg | 300 dpi και μέγεθος αρχείου ως 5 ΜΒ έκαστη φωτογραφία, με όνομα αρχείου το όνομα του διαγωνιζόμενου. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα στείλουν τη συμμετοχή τους στο email grtypou.naoussa@gmail.com. 

Θα δοθούν βραβεία και αναμνηστικά διπλώματα τα οποία θα απονεμηθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και σχετικά με τις συμμετοχές σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2332350384.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο