Ένωση Συλ. Γονέων και Κηδ. Δ. Βέροιας: Ημερίδα σε μαθητές Στ' τάξης Δ. Σχολείων και Α' και Β' τάξεων Γυμνασίου

ΔΤ από Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βέροιας: Με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βέροιας, τη συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και τη στήριξη του Δήμου Βέροιας θα διοργανωθεί Ημερίδα για τους μαθητές της Στ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων και τους μαθητές των Α' και Β' τάξεων των Γυμνασίων του Δήμου Βέροιας

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Τεχνών Βέροιας στις 4 και 11/4/2024 για τις τάξεις των Γυμνασίων και στις 18/4/2024 για τις τάξεις των Δημοτικών Σχολείων και ώρες 10:00 με 13:30. Η ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο, Προστασία και Προάσπιση Δικαιωμάτων των Παιδιών» και ομιλητές αρμόδιους Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος είναι διαδραστική και θα δώσει στους μαθητές την δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βέροιας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχό μας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, για την παραχώρηση του Χώρου Τεχνών, την ευγενική χορηγία για την μίσθωση των λεωφορείων και την αμέριστη στήριξή του σ' αυτό το εγχείρημα, που στόχος του είναι η ενημέρωση των παιδιών μας και η προστασία τους στον κυβερνοχώρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο