Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας από τον νέο Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού, Νικόλαο ΓιαννόπουλοΔ.Τ. Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ο νέος Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, που ανέλαβε προ ημερών τα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Καλαϊτζίδης αφού καλωσόρισε τον νέο Διοικητή και του εξέφρασε τις ευχές του, δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και της Ι Μεραρχίας Πεζικού, είναι άψογη και διαρκής. Ευχαριστούμε τον υποστράτηγο Νικόλαο Γιαννόπουλο για την επίσκεψη και του ευχόμαστε, από καρδιάς, καλή δύναμη στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του».

Με τη σειρά του, ο νέος Διοικητής, Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Καλαϊτζίδη για τις ευχές, τονίζοντας πως ο ίδιος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι, όλοι σύσσωμοι στηρίζουν το έργο της Αυτοδιοίκησης, όποτε και όπου απαιτείται, υπηρετώντας παράλληλα τους πολίτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο