Ο Δήμαρχος Νάουσας Ν. Κουτσογιάννης για την διοικητική αργία που του επιβλήθηκε και την Αποκριά στη Νάουσα (βίντεο)

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 996 "Λαϊκά και Αιρετικά" φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024, όπου μίλησε για το θέμα της διοικητικής αργίας που του επιβλήθηκε από τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, αλλά και για τις εκδηλώσεις της Ναουσαίικης Αποκριάς που προσελκύουν πολλές χιλιάδες επισκεπτών στην πόλη. 

Μιλώντας στους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. "Λαός") ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στην αβάσιμη σε νομικά επιχειρήματα απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενώ δήλωσε ρητά ότι όσοι συνετέλεσαν σε αυτή (ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί) θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. 

Στα... πιο ευχάριστα της συζήτησης, ο Νίκος Κουτσογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς στη Νάουσα, καθώς η προσέλευση επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά, ενώ εκτίμησε με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ότι την Κυριακή 17 Μαρτίου, που θα λάβει χώρα το κυρίως έθιμο, η προσέλευση αναμένεται να σπάσει όλα τα... ρεκόρ. 

Δείτε την ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο