Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης επισκέφθηκε τη Βέροια (φώτο - βίντεο)

Στην Ημαθία βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 ο Νικόλας Φαραντούρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου του Πανεπιστημίου Πειραιώς - σύμβουλος Ευρωπαϊκης Πολιτικής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ο κ. Φαραντούρης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ στο Δημαρχείο της Βέροιας, ενώ αργότερα μίλησε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε κεντρικό καφέ της Βέροιας. 

Το πρωί της Παρασκευής (29/3) ο Νικόλας Φαραντούρης θα επισκεφθεί οινοπαραγωγικές μονάδες στην περιοχή της Νάουσας, καθώς - όπως δήλωσε - είναι και ο ίδιος οινοπαραγωγός. 

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος αναφέρθηκε στο επίδικο των Ευρωεκλογών, τόνισε πως η Ημαθία θα συγκλίνει με το κέντρο των αποφάσεων στην Ευρώπη, ξεκαθαρίζοντας πως - ως άνθρωπος που κατάγεται από την ελληνική περιφέρεια και ο ίδιος - δεν υιοθετεί το μοντέλο που θέλει όλες οι αποφάσεις να λαμβάνονται από και για τα κέντρα, ερήμην των κοινωνιών. 

Ο κ. Φαραντούρης κλήθηκε από το InVeria.gr να σχολιάσει την υπό εξέλιξη εκείνη την ώρα διαδικασία συζήτησης για την ψήφο δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσυπέγραψε δείχνοντας την μεγαλοθυμία του πρώτου μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα παρήγαγε κάποια εξέλιξη η διαδικασία. Ωστόσο, όπως είπε, από δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν σημαντικά θέματα και άξιζε τον κόπο, ακόμα και αν μόνο μία ακτίνα φωτός παραπάνω θα έπεφτε πάνω στα σημαντικά ζητήματα που συζητώνται. 

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προλόγισε το μέλος της Ν.Ε. Ημαθίας του κόμματος Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ενώ την συζήτηση συντόνισε η αναπληρώτρια συντονίστρια της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας Φένια Κλετσίδη. ενώ παρών ήταν ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας και άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος. 

Μετά την συνέντευξη Τύπου ο Νικόλας Φαραντούρης μετέβη στον χώρο της πολιτικής εκδήλωσης της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπου μίλησε για τα επίκαιρα πολιτικά θέματα και το βασικό θέματα της εκδήλωσης που ήταν "Ακρίβεια, κόστος ζωής, κράτος δικαίου. Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές".

Βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:


Ρεπορτάζ - φώτο: Νίκος Βουδούρης
Βίντεο: Ευγένιος Βαρακλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο