Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας (5 Μαρτίου έως 12 Μαρίου 2024)

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων από τις 5 Μαρτίου έως τις 12 Μαρίου 2024:

Την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Οι ευεργεσίες του Θεού και οι καλοί λογισμοί». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βεροίας θα τελέσει τρισάγιο για τους πεσόντες κατά τους αγώνες του Έθνους, το οποίο διοργανώνει η Ι Μεραρχία Πεζικού.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια θα παραστεί στην εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη μουσικοχορευτική παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο: «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», την οποία διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» υπό την αιγίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιανοβεργίου επί τη εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα τελέσει την Ακολουθία Καταρτισμού των Ιερών Λειψάνων και θα χοροστατήσει στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό των Εγκαινίων.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου εντός της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας και εν συνεχεία θα προεξάρχει της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας. 

Την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Ιερού του Παρεκκλησίου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο