Βέροια: Οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (φώτο - βίντεο)

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου τιμήθηκε στη Βέροια την Δευτέρα (25/3/2024). Το πρωί της Εθνικής Επετείου τελέστηκε Δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό της Βέροιας από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της Ημέρας από τον Απόστολο Εμμανουηλίδη. 

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στο Ηρώο της Βέροιας, από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Γενικό Γραμματέα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξη Κώστα Μπαγινέτα και λοιπών εκπροσώπων πολιτικών φορέων, του Στρατού, της Αστυνονομίας, της Πυροσβεστικής, Σωματείων και Συλλόγων. 

Μεταξύ των παρόντων ήταν οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Βασίλης Κοτίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας ταξίαρχος Σπυρίδωνας Διόγκαρης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ημαθίας Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Καλογερόπουλος, η διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομική Διευθυντής Σοφία Γαϊτανίδου, ο Διοικητής των Π.Υ. Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς κ.α. 

Ακολούθησε παρέλασε πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, σχολείων, προσκόπων και τμημάτων του Στρατού στην οδό Μητροπόλεως. 

Βίντεο από την παρέλαση (μεταδόθηκε ζωντανά)

Βίντεο από την κατάθεση στεφάνων


Πλούσιο φωτορεπορτάζ από όλες τις εκδηλώσεις διαθέσιμο εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο