Δράσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ΖώωνΔ.Τ. Δράσεις ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα σε μαθητές στα σχολεία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Σαμαράς σε συνεργασία με τους Φίλους των Ζώων Νάουσας και τις κυρίες Κατερίνα Μίγγα και Βούλα Τζεβελέκου.

Στις επισκέψεις, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν σημαντικά πράγματα για την συμπεριφορά προς τα αδέσποτα ζώα, την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τις υποχρεώσεις των πολιτών, ενώ μαθητές και καθηγητές του Γενικού Λυκείου χάρισαν τροφές στους Φίλους των Ζώων Νάουσας.

Θυμίζουμε πως η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες στον πλανήτη μας. Οι φιλοζωικές οργανώσεις καλούν τον καθένα μας να υιοθετήσει ένα ζώο ή να συνδράμει προγράμματα και καμπάνιες για την προστασία τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο