Εκδήλωση του παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας


ΔΤ από Παραρτημα Βεροιας ΕΑΕ Φίλοι και συμπαραστάτες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συναντηθήκαμε το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου για AFTER WORK DRINKS, με σκοπό την γνωριμία με την Διοικούσα Επιτροπή και με τα μέλη του Παραρτήματος Ημαθίας και με στόχο την οικονομική στήριξη του Παραρτήματος και της Εταιρείας. 

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την στήριξή σας σε αυτή την χαλαρή και όμορφη βραδιά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία σας, στον Βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα, στην Περιφερειακή Σύμβουλο Συρμούλα Τζήμα, στους Αντιδημάρχους Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, Βασίλη Παπαδόπουλο, Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, Λάζαρο Ασλανίδη, στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας Στέργιο Σουροβίκη, στο μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λάζαρο Χατζηιωαννίδη,  στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιο Αλατζόγλου, στον Πρόεδρο ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Βέροιας Θωμά Παπαδόπουλο, στην Τοπική Σύμβουλο Βεροίας Ζωή Βασιάδη, στην Πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας Δέσποινα Τελάλογλου, στην εκπρόσωππο του Λυκείου Ελληνίδων Ελση Ρέππα. 

Η άνευ προηγουμένου μαζική προσέλευση σας μας συγκίνησε αλλά και μας ενέπνευσε! Ευελπιστούμε ότι θα σας ξαναδούμε σύντομα στα εγκαίνια του γραφείου μας στην Βέροια. Το επόμενο λοιπόν σημείο συνάντησης μας θα είναι ο χώρος που μας έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Βέροιας στην οδό Ολγάνου, πολύ σύντομα, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες και ο εξοπλισμός της έδρας μας.

Ευχαριστούμε από καρδίας το αρτοποιίο ΚΟΓΙΑΣ και το αρτοποιίο ΤΖΕΠΟΣ για τις ευγενικές και τόσο γευστικές  χορηγίες τους, και το καφέ μπαρ ELVIS για την άψογη εξυπηρέτηση!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο