Εξαφάνιση 43χρονου από το Μακροχώρι Βέροιας

Ενημέρωση: Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης άνδρα από το Μακροχώρι

ΔΤ από "Το Χαμόγελο του Παιδιού": Στις 18 Απριλίου 2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή Μακροχώρι Βέροιας, ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος, 43 ετών. 

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του Καραπουναρλίδη Νικόλαου και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φούτερ, χακί παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Φέρει  τατουάζ – σταυρό στον αυχένα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple


https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/missing-alert-karapoynarlidh-nikoloay/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο