Γιορτή μαθητικής Δημιουργίας διοργάνωσε η ΔΔΕ Ημαθίας


ΔΤ από την ΔΔΕ Ημαθίας Τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων παρουσίασαν μαθητές και εκπαιδευτικοί την Δευτέρα 8 Απριλίου και την Τρίτη 9 Απριλίου στο Παύλειο πολιτιστικό κέντρο, το οποίο παραχωρήθηκε μεγαλόθυμα από την Ι. Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας.

Οι σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Ημαθίας: 1ο Γ/σιο Βέροιας, 2ο Γ/σιο Βέροιας, 3ο Γ/σιο Βέροιας, 4ο Γ/σιο Βέροιας, 6ο Γ/σιο Βέροιας,  ΕΕΕΕΚ Βέροιας, ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας, 1ο ΓΕΛ Βέροιας, 3ο ΓΕΛ Βέροιας, 4ο ΓΕΛ Βέροιας, 5ο ΓΕΛ Βέροιας, Γ/σιο Μακροχωρίου,  ΓΕΛ Μελίκης,  1ο Γ/σιο Αλεξάνδρειας παρουσίασαν τα συμπεράσματα της δουλειάς τους κάνοντας κοινωνούς και τις υπόλοιπες ομάδες εργασίας. 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Ηλίας Τσιφλίδης και ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου. Τον συντονισμό των εργασιών είχαν η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Ημαθίας κα Λένα Δημητριάδου και η εκπαιδευτικός κα Αναστασία Γρηγοριάδου. Στη παρουσίαση, πέραν από τους ανωτέρω παρέστησαν η κα Συρμούλα Τζήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος, ο κ. Ηλίας Τσιφλίδης Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας, ο κ. Βασίλης Δαβόρας, αναπλ. Προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων, η κα Σοφία Καλτσίδου, πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Να σημειωθεί ότι τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων υλοποιούνται στα σχολεία εκτός ωρολογίου προγράμματος εθελοντικά από εκπαιδευτικούς και μαθητές μετά από σύμφωνη γνώμη των γονέων/ κηδεμόνων των συμμετεχόντων μαθητών/ μαθητριών. Αφορά δε, κυρίως δημιουργίες με αναφορά σε θέματα Περιβάλλοντος, Πολιτιστικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Αγωγής Σταδιοδρομίας. 

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση και η χαρά των παρευρισκομένων εκπαιδευτικών και μαθητών στη γιορτή αυτή που έχει πλέον καθιερωθεί να γίνεται προς τα τέλη κάθε διδακτικού έτους.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες εκφράζονται από την ΔΔΕ τόσο προς τους εκπαιδευτικούς όσο και προς τους μαθητές για τις υπέροχες δημιουργίες που παρουσίασαν. Ευχαριστίες επίσης εκφράζονται και προς τον Δήμο Βέροιας αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για την ενεργό συμπαράσταση στην διοργάνωση της σχολικής γιορτής και σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο