Κινητοποίηση ΑΔΕΔΥ και Εκπαιδευτικών για την Δημόσια Εκπαίδευση στη Βέροια (βίντεο - φώτο)

Κινητοποίηση για την Δημόσια Παιδεία πραγματοποιήσε το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας και οι Σύλλογοι Εκπαιδετικών της Ημαθίας (ΣΕΠΕ Ημαθίας, ΣΕΠΕ Νάουσας και ΕΛΜΕ Ημαθίας) στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου 2024. 

Απεύθυνε χαιρετισμό και συντόνισε την εκδήλωση ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ημαθίας Θεόδωρος Κακαγιάννης, ενώ μίλησαν οι Άννα Κοκοζίδου, εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Πετρούλα Παπαδίνα εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νάουσας, Βαρβάρα Σαράντη, εκ μέρους της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ημαθίας και Αναστασία Χατζηπαρασίδου, μαθήτρια Λυκείου της Βέροιας. 

Οι ομιλίες κινήθηκαν γύρω από την ανάγκη διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα της Εκπαίδευσης και ενάντια στην εμπορευματοποίησής της, κατά της αξιολόγησης με τον τρόπο που εισάγεται, ενώ ασκήθηκε κριτική για τα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας στα σχολεία με την εισαγωγή αναχρονιστικών μέτρων και ποινολογίων. 

Δείτε τις τοποθετήσεις στο βίντεο: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο