Νάουσα: Τα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτικής από τον Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών

ΔΤ από Δ. Νάουσας: Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτικής που διοργάνωσε ο Σύλλογος για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών και η Ομάδα Χαρακτικής Νάουσας υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Η.Π. Νάουσας, στην αίθουσα «Ναϊας» του  Πολυχώρου Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" - Vetlans.

Πρωτίστως, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο χαρακτικής στον 1ο όροφο (Vetlans), με εισηγήτρια την κα. Αθηνά Παπαγιαννούλη και στη συνέχεια έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης στην οποία συμμετέχουν η κα Δόμνα Κυρκοπούλου, η κα Λένα Δαλαμάρα, η κα Κατερίνα Μπακαλιού, η κα Κατερίνα Χατζάρα, η κα Μαριάννα Κοτσεκίδου και  η κα Ευδοξία Ντάρα.

Παρούσες  από πλευράς Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βίκυ Δανιηλίδου και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κα Ία Χατζηϊωαννίδου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Απριλίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό τις ώρες: 18:00 - 21:00 (Καθημερινές & Σάββατα) | 11:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00 (Κυριακές)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο