Ο Δ. Βέροιας αδελφοποιήθηκε με τον Δήμο Cava de’ Tirreni της Ιταλίας (βίντεο - φώτο)

Η επίσημη Τελετή Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Βέροιας και του Δήμου Cava de’ Tirreni της Ιταλικής Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, το απόγευμα, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. 

Αρχικά, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Cava de' Tirreni κ. Vincenzo Servalli και μέλη της αντιπροσωπείας του Ιταλικού δήμου. Στη συνέχεια οι δύο Δήμαρχοι των αδελφοποιημένων πόλεων έκαναν χαιρετισμό, όπως και ο πρώην Δήμαρχος Cava de' Tirreni κ. Marco Galdi, ο οποίος ήταν από τους εμπνευστές της αδελφοποίησης. 

Ακολούθησε η ανάγνωση του πρακτικού της αδελφοποιήσης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Γιώργο Μιχαηλίδη στα Ελληνικά και από τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο στα Ιταλικά. Ο κ. Ακριβόπουλος ανέλαβε γενικότερα την μετάφραση από τα Ιταλικά στα Ελληνικά και αντίστροφα. 

Μετά την υπογραφή του πρακτικού της αδελφοποίησης από τους δύο Δημάρχους, ψάλθηκαν οι εθνικοί ύμνοι της Ελλάδας και της Ιταλίας και ακολούθησε η μίνι συναυλία από  τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» και τη Σχολική Χορωδία Βέροιας, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου.

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο