Προβολή της ταινίας Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου στην Αλεξάνδρεια


ΔΤ Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το I.A.S.F.F προσκαλούν όλους τους σινεφίλ σε ακόμα μια κινηματογραφική βραδιά στην λέσχη ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ (Σοφ. Βενιζέλου 9).

Την Παρασκευή 19 , Σάββατο 20 και Κυριακή 21/4 στις 20:00 θα παρακολουθήσουμε μαζί την τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου POOR THINGS που απέσπασε 4 βραβεία Όσκαρ ενώ είχε ήδη κερδίσει τον Χρυσό Λέοντα στο 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, καθώς και δύο Χρυσές Σφαίρες.

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Κατάλληλη άνω των 18

Διάλειμμα 10'

Προπώληση μέσω More by Viva https://www.more.com/cinema/poor-things-2/


Η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

«Ο Λάνθιμος διύλισε την επιστημονικής φαντασίας ενηλικίωση μιας ξεχωριστής γυναίκας σε μπουνιουελική αισθηματική περιπέτεια εποχής, με σαφή και σοφιστικέ σχολιασμό στο metoo και την αίσθηση πως η μάχη των φύλων μπορεί να απεικονιστεί και να συζητηθεί πιο ελεύθερα, πιο σωματικά, πιο αστεία, και σίγουρα πιο δημιουργικά.» Θ. Κουτσογιανόπουλος 


Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ

https://www.facebook.com/Kinimatodrasis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο