Σούπερ επανάληψη για το Γυμνάσιο

Ψάχνεις βοήθεια για τις εξετάσεις;

Η σχολική χρονιά φτάνει προς το τέλος της. Οι μαθητές του Γυμνασίου, κάποιοι για πρώτη φορά, θα κληθούν να δώσουν προαγωγικές εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς. Πολλοί μαθητές και γονείς προβληματίζονται και ανησυχούν για την προετοιμασία ενόψει των εξετάσεων.

Στο Φροντιστήριο ένα & Όμιλος αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του μαθητή και στεκόμαστε δίπλα του. Για αυτό σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα επαναληπτικών μαθημάτων προσανατολισμένο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη διδασκαλία των έξι εξεταζόμενων μαθημάτων. 

Με το επαναληπτικό πρόγραμμα, που μόνο εμείς υλοποιούμε εδώ και 27 χρόνια, θα εξηγήσουμε τα πιο σημαντικά τμήματα της ύλης, θα εστιάσουμε στα SOS και θα καθοδηγήσουμε τους μαθητές με σημειώσεις και σχεδιαγράμματα για το πώς πρέπει να διαβάσουν ενόψει εξετάσεων αλλά και πώς πρέπει να γράψουν ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους. Το πρόγραμμα ξεκινάει από τη Δευτέρα 8/4/2024 και μετά. Θα ολοκληρωθεί δε με το πέρας των εξετάσεων (θα κάνουμε δηλαδή τουλάχιστον 5-6 εβδομάδες μάθημα).

Επειδή ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές σ’ αυτήν την πρώτη εμπειρία με εξετάσεις, παρέχουμε το πρόγραμμα αυτό σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή προσφοράς.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο