Θανατήφορα παράσυρση στην Πατρίδα Βέροιας - Νεκρή γυναίκα που περίμενε στην στάση

Θανατηφόρο ήταν το τροχαίο ατύχημα που συνέβη το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου 2024 στην Πατρίδα Βέροιας, όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείων, τραυματίζοντας δύο γυναίκες, τη μία θανάσιμα. 

Η άτυχη γυναίκα εκτοξεύθηκε σε απόσταση πολλών μέτρων και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η δεύτερη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας, όπως και ο οδηγός του οχήματος. 

[Ενημέρωση: Κατέληξε και η δεύτερη γυναίκα]

Όπως έγραψε νωρίτερα το Verianet.gr, το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου λίγο μετά τις 9:00 στην Πατρίδα Βέροιας, στο ύψος του γηπέδου.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, στο ύψος του γηπέδου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στο στέγαστρο στάσης λεωφορείων. Στο σημείο περίμεναν τη συγκοινωνία δυο γυναίκες, τις οποίες και παρέσυρε.

Μάλιστα από τη σφοδρότατη σύγκρουση, η μια γυναίκα, 60 ετών περίπου, απογειώθηκε κυριολεκτικά και περνώντας ανάμεσα από την πέργκολα παρακείμενης κατοικίας, προσγειώθηκε στο τσιμέντο της αυλής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου επικαλέστηκε αδιαθεσία και λόγω αυτής, διατείνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το ατύχημα.

Τα ακριβή αίτια διερευνά η Τροχαία Βέροιας η οποία βρίσκεται στο σημείο. Στο σημείο κατέφθασε και δύναμη της Πυροσβεστικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο