Χορηγία φαρμακευτικών σκευασμάτων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας στο Κέντρο Ημέρας του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στην Θεσσαλονίκη


Δ.Τ. Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, ολοκλήρωσαν την χορηγία φαρμακευτικών σκευασμάτων στο Κέντρο Ημέρας – Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στην Θεσσαλονίκη.

Το Κέντρο Ημέρας – Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας αποτελεί βασική υπηρεσία του Δικτύου Άμεσης Πρόσβασης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και καλύπτει μια σειρά αναγκών των εξαρτημένων ατόμων στο πλαίσιο ενός βιο-ψυχοκοινωνικού μοντέλου αντιμετώπισης της εξάρτησης και των πολυδιάστατων συνεπειών της.

Κύριοι πυλώνες δραστηριοποίησης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. είναι η πρόληψη, η θεραπεία, η μείωση της βλάβης και η κοινωνική επανένταξη των εξαρτημένων ατόμων. Παράλληλα ο Ο.ΚΑ.ΝΑ. στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αποστιγματοποίηση των ουσιοεξαρτημένων.

Ενημερωνόμαστε για τις συνέπειες από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών συμβάλλοντας έτσι, στην πρόληψη της χρήσης και διάδοσης των ναρκωτικών.

Στηρίζουμε και προωθούμε κάθε ενέργεια με στόχο τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη των εξαρτημένων ατόμων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο