Ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη στη Βέροια (φώτο - βίντεο)


Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου 2024 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, όπου μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση και συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, λέγοντας πως πρόκειται για μία συγκέντρωση "εργασίας", θέλοντας να δοθεί περισσότερο χρόνος και βάση στη συζήτηση μεταξύ του υπουργού και των παρευρισκόμενων.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τους Βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ  Γιώργος Στρατάκος.

Στην ομιλία του ο Υπουργός αναφέρθηκε στα κρίσιμα ζητήματα της αρμοδιότητάς του, έκανε λόγο για όσα έγιναν επί της θητείας του και όσα απομένουν για να γίνουν, έδωσε έμφαση στα ζητήματα της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ενώ δεν απέφυγε τον πειρασμό να σχολιάσει τις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, αναφέροντας πως η ΝΔ μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ το ελάχιστο όριο του 33% που έλαβε το 2019, ποσοστό που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ως "πήχη" των ποσοστών της ΝΔ. 

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του Λευτέρη Αυγένακη και τους χαιρετισμούς που προηγήθηκαν:


Ρεπορτάζ: Ευγένιος Βαρακλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο