Μ.Α.μ.Α: Οι MAmAzing εξορμήσεις συνεχίζονται, συνδυάζοντας γνώση και διασκέδαση!

ΔΤ Την Κυριακή 26 Μαΐου, ομάδα εφήβων και ενηλίκων του ΚΔΑΠΑμεΑ Μ.Α.μ.Α 2 με τη συνοδεία των εκπαιδευτών τους ,επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη. 
Πρώτη στάση τα εργαστήρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ,όπου πραγματοποιούνται στα πλαίσια των δράσεων του Α.Π.Θ τις Κυριακές!
Η ομάδα των εφήβων μας συμμετείχε στα εξής εργαστήρια:
 «Δυο χέρια αρκούν για να σώσεις μια ζωή». Κλινική Επείγουσας Ιατρικής, Τμήμα Ιατρικής. Αναπλ. Καθηγήτρια: Φυντανίδου Βαρβάρα και  στα«Μαγικά πειράματα χημείας». Εργαστήριο Χημικής Εκπαίδευσης και Εφαρμογής των ΤΠΕ στη Χημεία. Τμήμα Χημείας. Καθηγητής Γιαννακουδάκης Παναγιώτης, Δρ. Παρισσοπούλου Ευαγγελία. 
Ευχαριστούμε την κυρία Σκυβαλάκη από το τμήμα εθελοντισμού του Α.Π.Θ για τη συνεργασία.
Επόμενη στάση στο Museum of Illusions, Μουσείο Ψευδαισθήσεων, όπου χορέψαμε, παίξαμε και χαθήκαμε στο μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων! 
Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας με φαγητό στην πλατεία Αριστοτέλους και κλείσαμε την εκδρομή μας με καφέ και παγωτό δίπλα στο κύμα, στην Περαία.
Ήταν μια υπέροχη Κυριακάτικη εξόρμηση των παιδιών, στα πλαίσια των δράσεων συμπερίληψης του συλλόγου μας, με στόχο να συνδυαστεί η γνώση με τη διασκέδαση!

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του συλλόγου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο