Ο υπ. ευρωβουλευτής με την Νέα Αριστερά Χαράλαμπος Κασίμης περιόδευσε στην Ημαθία (βίντεο)

Στην Ημαθία περιόδευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Αριστερά Χαράλαμπος Κασίμης, θα  το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του κόμματος. 

Το πρωί, ο κ. Κασίμης επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά Νάουσας και στη συνέχεια Αγροτικούς Συνεταιρισμούς της Νάουσας. Το μεσημέρι, στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Σύλλογο Γεωπόνων Ημαθίας, έκανε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ και ακολούθως επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μελίκης.

Βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου του Χαράλαμπου Κασίμη:

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Χαράλαμπος Κασίμης είναι Ομότιμος Καθηγητής στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Αγροτική Ανάπτυξη και Διαχείριση του Αγροτικού Χώρου».

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπεύθυνος για την ΚΑΠ, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας της Ελλάδας καθώς και για τις Διεθνείς Σχέσεις.

Στις 9 Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς μπορείς να δώσεις φωνή στο δίκιο σου, για να ανοίξει ένας νέος δρόμος για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Για τη ζωή που μας αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο