Ρένα Δούρου και Γιώργος Καραμέρος περιοδεύουν στην Ημαθία - Τι είπαν σε συνέντευξη Τύπου στη Βέροια

Στην Ημαθία περιοδεύουν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ενόψει των ευρωεκλογών. 

Τα δύο γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, καθώς και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος, θα μιλήσουν σε κομματική εκδήλωση το απόγευμα της Πέμπτης (30/5/2024), ώρα 20.30, στην "Ελιά". 

Το πρωί της Πέμπτης (30/5) τα δύο στελέχη, Ρένα Δούρου και Γιώργο Καραμέρο,  και το μέλος της του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πέτρος Τσαπαρόπουλος, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνή επικαιρότητα. 

Ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στην τελετή εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας, αναφέροντας πως είναι "κατά συνθήκην ψεύτης", που αλλάζει θέσεις κατά πως τον βολεύει. Ο κ. Τσαπαρόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία αποπεράτωσης του έργου, αποδίδωντας ευθύνες στις καθυστερήσεις έγκρισης κονδυλίων και των δυσκολιών του εργολάβου με την ρευστότητα. Μάλιστα, ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος αναφέρθηκε στην θητεία του επί Σαμαρά στο Υπ. Υγείας, απαριθμώντας μία σειρά αρνητικών ενεργειών σε βάρος του ΕΣΥ. 

Ο Γιώργος Καραμέρος έκανε, μεταξύ άλλων, αναφορά στα ζητήματα της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της ψηφιακής μετάβασης, ενώ τόνισε πως η ψήφος διαμαρτυρίας των ψηφοφόρων της ΝΔ προς κόμματα δεξιότερα της ΝΔ είναι κάτι που μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη βολεύει, καλώντας τους πολίτες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, ψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ρένα Δούρου τόνισε ότι οι ευρωκάλπες είναι πολύ σημαντικές και το διακύβευμα είναι διπλό, ευρωπαϊκά και εθνικά, καθώς θα κριθούν οι συσχετισμοί δυνάμεων στην Ευρώπη, ειδικά υπό την απειλή της ανάοδο της ακροδεξιάς, ενώ στην Ελλάδα θα σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία - όπως τόνισε - δεν θα "πέσει" από τις ευρωεκλογές, για αυτό και δεν στέκει το επιχείρημα περί "σταθερότητας".

Ειδική αναφορά έγινε στην αρχή της συνέντευξης Τύπου στον Νίκο Οικονόμου, ιδιοκτήτη του καφέ Beluga όπου δόθηκε η συνέντευξη, καθώς συμπληρώθηκε ένας μήνας από τον θάνατό του. Όπως ανέφερε τόσο ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος, όσο και η Ρένα Δούρου, ήταν ένας άξιος σύντροφος στην πολιτική, αλλά και καλός οικοδεσπότης κάθε φορά που έκαναν εκδηλώσεις στο κατάστημά του. 

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης Τύπου:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο