Στη Βέροια μίλησε ο γνωστός εργατολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς (φώτο - βίντεο)

Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης 1 Μαΐου 2024 ο γνωστός δικηγόρος - εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, στο πλαίσιο των περιοδείων που κάνει ανά την Ελλάδα ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. 

Στην ομιλία του ο Κώστας Τσουκαλάς έκανε μια σφαιρική αναφορά για τα πολιτικά τεκταινόμενα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην σημασία του να αποκομίσει σημαντικά εκλογικά ποσοστά το ΠΑΣΟΚ, το μόνο κόμμα, όπως είπε, που εκφράζει την κεντροαριστερά και μπορεί να συνομιλεί με το κέντρο. Ο κ. Τσουκαλάς δεν υποβάθμισε ωστόσο την σπουδαιότητα των ευρωεκλογών, καθώς στο Ευρωκοινοβούλιο λαμβάνονται αποφάσεις που στην συντριπτική τους πλειοψηφία επηρεάζουν όλες τις χώρες - μέλη. 

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης "διάλεξε" να έχει αντιπάλους τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και τον Βελόπουλο, για να μπορεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές να τους δείχνει και να θέτει το δίλλημα ανάμεσα σε αυτούς ή αυτόν. Ωστόσο, όπως είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης, με σοβαρότητα και "μακριά από lifestyle πολιτικές ή κεραλοιφές", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

Τον κ. Τσουκαλά καλωσόρισε και προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, ενώ το "παρών" έδωσαν αρκετά στελέχη του κόμματος και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τους αντιδημάρχους Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλο και Θανάση Δέλλα, τον περιφερειακό σύμβουλο Ημαθίας Φώτη Φωτιάδη, τον δημοτικό σύμβουλο Βέροιας Μιχάλη Χασιώτη, τους υποψήφιους βουλευτές Νίκο Τσιαμήτρο, Ολυμπία Αποστόλου και Μπάμπη Γκιόνογλου, τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΓΣΕΕ Δημήτρη Ταχματζίδη κ.α. 

Δείτε όλη την τοποθέτηση του Κώστα Τσουκαλά στο βίντεο του InVeria.gr και φωτογραφίες:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο