Το ΚΚΕ Ημαθίας για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Νομό

Δελτίο Τύπου από ΚΚΕ Ημαθίας: Στην  επίσκεψή  του  στην  Ημαθία, ο πρωθυπουργός  αναμάσησε  το γνωστό  εκβιαστικό  δίλημμα περί “σταθερότητας” που δεν είναι  τίποτα  άλλο  παρά η αστάθεια της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ για το λαό, που συνδιαμορφώνει  και εφαρμόζει το κόμμα της ΝΔ με τη  βοήθεια  φυσικά  και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων.

Οι εργαζόμενοι, οι   βιοπαλαιστές  αγρότες και επαγγελματίες, οι  νέοι   του  νομού  βιώνουν  καθημερινά  τα  αποτελέσματα της αντιλαϊκής  πολιτικής, που  έχει   τη  σφραγίδα  της  Ε.Ε. Αποτελέσματα  αυτής   της πολιτικής  είναι  και το  κλείσιμο  του  τελευταίου  εργοστασίου  κλωστοϋφαντουργίας  στη Νάουσα ,της  νηματουργίας  «Βαρβαρέσος», το ξεκλήρισμα  των αγροτών  που  δεν μπορούν να ξανακαλλιεργήσουν τα χωράφια  τους,  το κλείσιμο των  μαγαζιών  των   επαγγελματιών , που  έχουν γονατίσει  από  τους φόρους και  τα χαράτσια. Αυτό  είναι το  πραγματικό  αποτύπωμα της ΕΕ όπου  κι  αν κοιτάξει  κάποιος. 

Μάλιστα  από  το Γυμνάσιο-Λύκειο  Ριζωμάτων, ένα ορεινό  χωριό  της  Ημαθίας ,που  βιώνει την εγκατάλειψη  εδώ και πολλά χρόνια, όπως  πολλά ορεινά  και όχι μόνο χωριά  στην πατρίδα  μας ,έσπευσε  να  ανακοινώσει  τη δημιουργία  του ψηφιακού  φροντιστήριου. Σε  ένα σχολείο  όπου  ο τρύπιος  τοίχος της αίθουσας  του  εργαστηρίου  της Φυσικής  είχε  καλυφθεί  με  χαρτόνι για να μην  κρυώνουν  οι μαθητές . Ίσως λόγω  της  επίσκεψής  του  να   αποκαταστάθηκε. Ενός  σχολείου  που  κρίσιμες  ειδικότητες  καθηγητών αργούν  να καλυφτούν  έγκαιρα.

Καλούμε   το λαό  της  Ημαθίας  στις ευρωεκλογές  της  9ης  του Ιούνη  να ενισχύσει  με  την  ψήφο του  το ΚΚΕ, να γυρίσει την πλάτη  στη  ΝΔ  και στα υπόλοιπα αστικά κόμματα  που  δεν  αμφισβητούν  τις επιλογές  της  ΕΕ. 

Ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ την επομένη των εκλογών, μπορεί να συμβάλλει από καλύτερες θέσεις στο δυνάμωμα της πάλης του λαϊκού  κινήματος, στη διεκδίκηση και απόσπαση κατακτήσεων, στην αποκάλυψη και στο αντιπάλεμα της πολιτικής της ΕΕ, του κεφαλαίου και των κομμάτων τους. Για να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο