Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα


ΔΤ Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί η διάκριση της αθλήτριας του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινας στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ.  

Οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων διεξήχθησαν στις 19 Απριλίου 2024 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Η Δέσποινα στον τελικό των 200μ. ύπτιο κατέκτησε την τρίτη θέση. Με αυτή της την επιτυχία εξασφάλισε τη μοριοδότησή της για την εισαγωγή στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (20% για τα ΤΕΕΦΑ και 7% σε οποιαδήποτε άλλη σχολή).

Μετά το πέρας των αγώνων το Δ.Σ. του Πήγασου Ημαθίας προέβει στην παρακάτω δήλωση: «Συγχαίρουμε την αθλήτριά μας Δέσποινα Πασίδου για την επιτυχία της στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ. Οι κόποι, η προσήλωση και η θέληση της Δέσποινας έχουν αντίκρισμα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς της για την στήριξη που της παρέχουν αλλά και στον προπονητή της κ. Αμπατζίδη Στέλιο, ο οποίος την προπονεί από πολύ μικρή ηλικία. Της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και να έχει πάντα τέτοιες επιτυχίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο