Βέροια: Ζήτησε να φωτιστεί το Δημαρχείο στα χρώματα του ΠΑΟΚ...

Αίτημα να φωτιστεί το Δημαρχείο της Βέροιας στα χρώματα του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου 2024, έφερε μέσω έκτακτου θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα (20/5) ο επικεφαλής των "Συνδημοτών" Κώστας Παλουκίδης

Ο κ. Παλουκίδης ζήτησε να γίνει αυτό για να τιμηθεί το ιστορικό σωματείο, ο Ιβάν Σαββίδης και άλλα στελέχη του. 

Το αίτημα του Κώστα Παλουκίδη έγειρε αντιδράσεις, καθώς για τους περισσότερους ένα τέτοιο αίτημα στερείται σοβαρότητος. Με την άποψη αυτή, περί έλλειψης σοβαρότητος στο αίτημα, δεν συμφωνεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης, για αυτό και έφερε το θέμα προς συζήτηση. 

Πλην της ομάδας του Κώστα Παλουκίδη, κανείς άλλος δημοτικός σύμβουλος δεν συμμερίστηκε την άποψή του ότι ο Δήμος θα έπρεπε να φωτίσει το Δημαρχείο στα χρώματα μιας ομάδας και μάλιστα εκτός των ορίων του. 

Προφανώς και δεν τέθηκε θέμα οπαδικής προτίμησης, καθώς οι περισσότεροι μάλλον είναι οπαδοί του πρωταθλητή Ελλάδος 2024. 

Όπως και να έχει, τόσο έντονη συζήτηση για ένα τέτοιο θέμα, μάλλον δεν θα καταγραφεί στις πιο σοβαρές και αξιοπρόσεχτες στιγμές του Σώματος. Μάλιστα, κάποιος από τους δημοτικούς συμβούλους σχολίασε: "Μόνο μη μας πάρει χαμπάρι το luben...".

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τι είναι αυτά που λέει ο Παλουκίδης! Η Βέροια είναι Βυσσινί και Μπλε! Θα τα πούμε στις εκλογές! Εδώ δεν περνάνε αυτά! ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο