Απόστολος Βεσυρόπουλος: Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου στον Δήμο Αλεξάνδρειας

ΔΤ από το βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Απόστολο Βεσυρόπουλο: Ένα σημαντικό έργο κοινωνικής ευαισθησίας που αφορά παιδιά με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες, και τις οικογένειες τους στην Αλεξάνδρεια, βρίσκει το δρόμο του. 

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ κ. Γιάνναρη, τον Πρόεδρο κ. Κατσίπο και τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη πραγματοποίησε στα γραφεία της ΚΤΥΠ ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Κυριαζόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιαννάκης. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να δρομολογηθεί η σύνταξη της μελέτης για την κατασκευή Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια, σε οικόπεδο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αλεξάνδρειας. Σε δήλωση του ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε: «Η δημιουργία ειδικού νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου στην Αλεξάνδρεια αποτελεί καθολικό αίτημα των γονέων αυτών των παιδιών αλλά και ηθική υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι σε αυτά τα παιδιά που πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο