Σε αργία τέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, λόγω της παραπομπής του για κακούργημα (για την υπόθεση του Βιολογικού), όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σώματος Γιώργος Μιχαηλίδης στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου 2025.
Η απόφαση λήφθηκε από τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης και κοινοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου 2025 στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ως εκ τούτου, ο κ. Διαμάντης χάνει έως την εκδίκαση της υπόθεσης, τον Μάιο του 2026, την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στην προεδρία της ΔΕΥΑΒ.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Διαμάντης κάθισε στα δημοσιογραφικά έδρανα, πίσω από την κανονική του θέση (φωτο).






















0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)