Χωρίς νερό θα μείνει για λίγες ώρες η Κοινότητα Αγίας Μαρίνας του Δήμου Βέροιας, όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ).
Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, από 10:30 το πρωί έως 14:00, εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης, καθαρισμού και απολύμανσης στη δεξαμενή ύδρευσης (υδατόπυργο) της περιοχής.
Η ΔΕΥΑΒ καλεί τους κατοίκους να μεριμνήσουν έγκαιρα για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους σε νερό, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια των εργασιών. Παράλληλα, η επιχείρηση διαβεβαιώνει ότι τα τεχνικά συνεργεία θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις εργασίες το συντομότερο δυνατό.
Τέλος, η ΔΕΥΑΒ ζητά την κατανόηση των κατοίκων για την προσωρινή αναστάτωση.






















0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)