Εργασίες για νέα διόδια στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία εγείρουν αντιδράσεις - Α. Τόλκας: "Όταν τα έλεγα το 2020 σιωπούσαν και χλευάζανε..."

Κινητικότητα και πρώτες εργασίες για την κατασκευή διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα μεταξύ των Κόμβων Νησελίου - Κλειδίου, παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες. 

Ήδη έχει υπάρξει η αντίδραση από τον Δήμο Αλεξάνδρειας, ενώ ο πρώην βουλευτής Άγγελος Τόλκας  αναφέρθηκε καυστικά στο θέμα, υπενθυμίζοντας σχετική ανάρτηση  που είχε κάνει για το θέμα το 2020.... 

Ο Άγγελος Τόλκας σχολίασε σχετικά στα social media:

Τον μακρινό Ιούνιο του 2020 είχα δημοσιεύσει για τα νέα διόδια που κατασκευάζονται στην Ημαθία, στην περιοχή του Νησελίου, τα οποία στη σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού εμφανίζονται ως «Πλατάνου».

👇️👇️👇️👇️👇️👇️👇️

Η ανάρτηση του 2020:

https://www.facebook.com/atolkas/posts/pfbid033n8Y9Vxe4JVLkv9GJh1nrTX4HEBoVFsZBvNWWZJVTzmkBaWRgq8cybpdD2w2aCE4l

Από τους τότε διοικούντες, τόσο σε κοινοβουλευτικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα. Κάποιοι χλευάζανε που κάναμε αντιπολίτευση. Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι θα εμφανιστούν δήθεν αιφνιδιασμένοι, σχεδόν σαν να μη γνώριζαν. Κι όμως, οι τότε διοικούντες είναι σχεδόν όλοι και οι σημερινοί. Οι φωτογραφίες από πίτες, πανηγύρια και στιγμές ευδαιμονίας το αποδεικνύουν. Ενώ, πραγματική αντιπολίτευση στην Ημαθία δεν έχουμε - παρά μόνο στις φωτογραφίες.

Τώρα θα τους δούμε να τρέχουν με αγωνία. Θα γίνουν συναντήσεις με φορείς, με δήμους, με «ενδιαφερόμενους». Ίσως υπάρξει και επίσκεψη στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, «σε πνεύμα συνεργασίας». Θα διαβάσουμε δελτία Τύπου για λύσεις που «δρομολογούνται», «επισπεύδονται», για «θετικές εξελίξεις».

Η Νέα Δημοκρατία κυβερνά επτά συναπτά χρόνια. Και πιο πριν επιπλέον 18 χρόνια. Δεν είναι παρένθεση. Είναι καθεστώς. Και κυβερνά με την ψήφο των Ημαθιωτών.

33.700 το 2019 και 34.285 το 2023 επέλεξαν τη ΝΔ στην Ημαθία. Αυτό είναι απολύτως σεβαστό και αδιαμφισβήτητο.

Αλλά ας μη μιλάμε για άγνοια. Ας μη μιλάμε για αιφνιδιασμούς που μας ρίχνουν από τα σύννεφα.

Γιατί εδώ δεν έχουμε έλλειμμα πληροφόρησης.

Έχουμε έλλειμμα ευθύνης, εντιμότητας, ηγεσίας.

Έχουμε ΝΔ.


Το άρθρο για τα μετωπικά διόδια στην Ημαθία δημοσιεύθηκε εδώ: 

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2027140/oles-oi-allages-sta-diodia-ths-egnatias-odoy-.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο