ΔΤ από Δ. Βέροιας: Με δύο νέους δημοτικούς αστυνόμους, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ενισχύεται η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Βέροιας.
Οι νέοι υπάλληλοι- δημοτικοί αστυνόμοι ορκίστηκαν το πρωί της 18ης Μαρτίου 2026 ενώπιον του Δημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, και αποτελούν πλέον μέρος της δύναμης της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.
Με αφορμή την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, ο Δήμαρχος Βέροιας υποδέχθηκε και ευχήθηκε στους δημοτικούς αστυνόμους καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία, τονίζοντας ότι έρχονται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες στον Δήμο Βέροιας.
Να σημειωθεί ότι η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας ενισχύεται ύστερα από δέκα έξι χρόνια με νέο προσωπικό.






















0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)