ΔΤ από ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας: Η θεατρική παράσταση «Ο Σώζων Εαυτόν Σωθήτω» του Eduardo de Filippo, σε σκηνοθεσία Ταμίλλας Κουλίεβα, παρουσιάζεται την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026, στις 9.00μμ, στο Θέατρο Άλσους «Μέλινα Μερκούρη» της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.
Το έργο είναι ένας φόρος τιμής στα μπουλούκια, σε εκείνους τους περιπλανώμενους ηθοποιούς που κουβαλούσαν το θέατρο σε κάθε γωνιά, πολύ πριν το σινεμά και η τηλεόραση γίνουν καθημερινότητα. Μια παράδοση κοινή στην Ιταλία και την Ελλάδα, βαθιά ριζωμένη στη συναισθηματική μνήμη. Ένα ταξίδι στον χρόνο, από τον Θέσπη μέχρι την Commedia dell’Arte και τα μπουλούκια, στη γνήσια, αυθεντική μορφή του θεάτρου: νομαδική, ζωντανή, ανθρώπινη.
Μία τρυφερή κωμωδία καταστάσεων που ξεχειλίζει από ταμπεραμέντο και φέρνει στο προσκήνιο τη ζεστασιά και το χιούμορ των περιοδευόντων θιάσων, των γνωστών δηλαδή, «μπουλουκιών» που αποτελούν τη ρίζα του σύγχρονου θεάτρου.
Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα
Παίζουν: Δημήτρης Παπανικολάου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Δανάη Παππά, Μιχάλης Πανάδης, Πάνος Κλάδης, Ιάσων Βροχίδης και η Ταμίλλα Κουλίεβα.
Τιμές εισιτηρίων: 18 ευρώ στα φυσικά σημεία πώλησης (Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας, Παύλου Μελά 8 & Μπιζανίου, τηλ. 23310 78100,
Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Ελ. Βενιζέλου 38, τηλ. 23310 24612)
Ηλεκτρονικά: more.com
Είσοδος: 22 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της παράστασης
Παραγωγή: Stages Network – Αθηναϊκά Θέατρα




















0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)