Το πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα στη Βέροια

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί φέτος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση:

 Κατά την ανωτέρω ημερομηνία, θα λάβει χώρα:

α) Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Κτιρίων των ΝΠΔΔ, οργανισμών, επιχειρήσεων του Δημοσίου και των Τραπεζών, από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου.

β) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών κτιρίων, αρχαιολογικών χώρων και μνημείων κατά τις βραδινές ώρες.

γ) Ώρα 10:20  πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

  -  Ώρα 10:30 π.μ. επίσημη Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση  στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος.

 - Ομιλία στον ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου από τον κ. Κλήμαντος Παπαδόπουλος, Διευθυντή του 3ου  Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου Ημαθίας. 

Ιδιαίτερο πρόγραμμα εορτασμού δεν θα εκδοθεί.

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την πραγματοποίηση σχετικών ομιλιών στα σχολεία.

Τελετάρχης ορίζεται η Ιωάννα Γκουτζιλίκα, υπάλληλος του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ημαθίας.      

Μ.Ε.Π.

Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο