Νίκος Βουδούρης


Ο δημοσιογράφος Νικόλαος Γ. Βουδούρης τυγχάνει τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) και της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας & Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.), ασκώντας την δημοσιογραφία ως κύριο επάγγελμα - αδιάλειπτα - από το 2006. 

Γεννήθηκε στη Βέροια το 1984, όπου ζει και εργάζεται. Ξεκίνησε την δημοσιογραφία από την εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΑ Κ. Μακεδονίας, με έδρα τη Βέροια, τον Φεβρουάριο του 2006, ενώ από τον Ιούλιο του ίδιου έτους έως και τον Μάρτιο του 2007, διετέλεσε Αρχισυντάκτης σε αυτή.

Από τον Οκτώβριο του 2007 έως και τον Μάρτιο του 2012 εργάστηκε ως Δημοσιογράφος της Καθημερινής Εφημερίδας της Ημαθίας "ΛΑΟΣ".

Επιμελήθηκε, συμμετείχε ή παρουσίασε ραδιοφωνικές εκπομπές (Ράδιο Ηχόραμα, Τύπος fm, Παύλειος Λόγος, AVENA fm, Δημοτικό Ραδιόφωνο Άργους Ορεστικού κ.α.) και αρθρογράφησε σε άλλες εφημερίδες και περιοδικά.

Συνεργάζεται ή συνεργάστηκε - ως ανταποκριτής από την Ημαθία - με διάφορους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας, όπως οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ και STAR, το Ράδιο Θεσσαλονίκη, τον ρ/σ ΣΚΑΪ Πιερίας, τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς DION Τηλεόραση, Atlas TV, Pontos TV, Εγνατία Τηλεόραση, Βεργίνα Τηλεόραση κ.α.

Είναι ο ιδρυτής και Διευθυντής του InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας. Από τον Οκτώβριο του 2010 έως και σήμερα, διαχειρίζεται την συγκεκριμένη ενημερωτική ιστοσελίδα, μαζί με ομάδα συνεργατών.

Από τον Ιούνιο του 2018 είναι παραγωγός στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 99.6 με τίτλο "Λαϊκά και Αιρετικά" και εξωτερικός συνεργάτης της καθημερινής εφημερίδας "Λαός", με έδρα την Βέροια.

Από τον Μάρτιο του 2022 είναι διευθυντής της πρώτης ψηφιακής εφημερίδας της Ημαθίας "InVeria".

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές" στο ΕΑΠ, ενώ παρακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας - Παράρτημα Καστοριάς και στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΑΕΣΘ). 

Τηλέφωνο: 6942982745 / 2331 303763
Διεύθυνση εργασίας: Δ. Βικέλα 1, Βέροια (γραφεία InVeria.gr)
e-mail: inveriagr@gmail.com
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο