Νίκος Βουδούρης

Ο δημοσιογράφος Νίκος Βουδούρης, είναι ο ιδρυτής και Διευθυντής του InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας και είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.).

Ξεκίνησε την δημοσιογραφία από την εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΑ Κ. Μακεδονίας, τον Φεβρουάριο του 2006, ενώ από τον Ιούλιο του ίδιου έτους έως και τον Μάρτιο του 2007, διετέλεσε Αρχισυντάκτης σε αυτή.

Από τον Οκτώβριο του 2007 έως και τον Μάρτιο του 2012 εργάστηκε ως Δημοσιογράφος της Καθημερινής Εφημερίδας της Ημαθίας "ΛΑΟΣ".

Επιμελήθηκε, συμμετείχε ή παρουσίασε ραδιοφωνικές εκπομπές (Ράδιο Ηχόραμα, Τύπος fm, Παύλειος Λόγος, AVENA fm, Δημοτικό Ραδιόφωνο Άργους Ορεστικού κ.α.) και αρθρογράφησε σε άλλες εφημερίδες και περιοδικά.

Συνεργάζεται ή συνεργάστηκε - ως ανταποκριτής από την Ημαθία - με διάφορους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας, όπως οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ και STAR, το Ράδιο Θεσσαλονίκη, τον ρ/σ ΣΚΑΪ Πιερίας, τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς DION Τηλεόραση, Atlas TV, Pontos TV, Εγνατία Τηλεόραση, Βεργίνα Τηλεόραση κ.α.

Από τον Οκτώβριο του 2010 έως και σήμερα, διαχειρίζεται το InVeria.gr, μαζί με ομάδα συνεργατών.

Από τον Ιούνιο του 2018 είναι παραγωγός στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 99.6 με τίτλο "Λαϊκά και Αιρετικά".

Παρακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας - Παράρτημα Καστοριάς και αυτή την περίοδο παρακολουθεί το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, ως φοιτητής, από το 2013.