Κάηκε ολοσχερώς τουριστικό λεωφορείο από την Καβάλα στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Βέροια προς Κοζάνη

Στις φλόγες τυλίχθηκε, σήμερα (1/9) λίγο μετά τις 10 το πρωί, τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε συνταξιούχους από την Χρυσούπολη Καβάλας, λίγα μέτρα μετά την σήραγγα Σ2, επί της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα Βέροιας - Κοζάνης.
Το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς, ωστόσο ευτυχώς κανείς από τους 41 επιβαίνοντες δεν έπαθε το παραμικρό και το ταξίδι τους προς την Ήπειρο και τα Επτάνησα συνεχίστηκε με λεωφορείο που εξασφάλισε ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων της Ημαθίας Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο οποίος παραβρέθηκε στο σημείο. 

Στο περιστατικό επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την περίπτωση να υπήρχαν  τραυματίες και περιπολικά της Τροχαίας, που διέκοψαν την κυκλοφορία από τον κόμβο Βέροιας και εξέτρεπαν την κυκλοφορία από την παλιά Εθνική Οδό Βέροιας - Κοζάνης, μέσω Καστανιάς.




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/9/11, 1:38 μ.μ.

    Α ρε inveria, πάλι καλά που είσαι και συ και βγάζεις φωτογραφίες από τα ατυχήματα, για να βγαίνουν διάφορες "δημοσιογραφάρες" στα κανάλια και να διαβάζουν τις ειδήσεις σου. Χωρίς ντροπή μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/11, 4:39 μ.μ.

    Δεν είδατε σήμερα στο alter μία τύπισσα που βγήκε να δώσει ρεπορτάζ από το περιστατικό; Αφού κυρά μου δεν ξέρεις τίποτα για το θέμα, τι βγαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε τώρα, μην γίνεστε κακός/ή. Προφανώς αυτή βρήκαν πρόχειρη, αυτή βγάλανε. Από εκεί φαίνεται άλλωστε και το επίπεδο της ενημέρωσης που παρέχει το κάθε τηλεοπτικό κανάλι.

    Βέβαια "κιχ" για τις φωτογραφίες και την πηγή τους, αλλά είπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο