Δραματική έκκληση για την κατάσταση στο 6ο Γυμνάσιο Βέροιας

Έκκληση να ενσκήψει η Δημοτική Αρχή στην κατάσταση που επικρατεί στο 6ο Γυμνάσιο Βέροιας, στο Εργοχώρι, λόγω της γειτνίασης του με τον καταυλισμό των τσιγγάνων που υπάρχει στην περιοχή, απηύθυνε ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Τσαβδαρίδης, στην αρχή της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας 10/10.

Όπως είπε, τα προβλήματα με κλοπές, φθορές, ακαθαρσίες είναι καθημερινά και η ανοχή μαθητών, γονιών και καθηγητών έχει εξαντληθεί.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/10/11, 10:44 μ.μ.

    ανθρωποι ειναι οι τσιγγανοι και μαλιστα πολλοι ψηφοι στις δημοτικες εκλογες του 2010 για την εκλογη της σημερινης δημοτικης αρχης,λεφτα δωσατε αφηστε να παρουν και αυτοι κατι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/11, 8:17 π.μ.

    και η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη σε όλη την περιοχή. Ο Δ/ντής μίλησε μόνο για το τι συμβαίνει στον χώρο του σχολείου. Στον χώρο της ευρύτερης περιοχής να δείτε τι συμβαίνει που όλοι οι κάδοι αδειάζονται και τα σκουπίδια βρίσκονται στο οδόστρωμα. Που όταν έχουν γιορτές "γιορτάζει" όλη η συνοικία με τα τραγούδια τους που φτάνουν μέχρι αργά. Που τρέχουν με τα αυτοκίνητα τους και διαπιστώνεις οτι οι οδηγοί είναι ανήλικα παιδιά, που άν βρεθείς στο διάβα τους θα καταλήξεις με τραγικές συνέπειες ..... Που αν περπατάς στο δρόμο και πέσεις σε καμιά μεγάλη δική τους παρέα θα ακούσεις τα χίλια μύρια...

    Θα καταλάβει κανένας από τους διοικούντες οτι η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη απ' ότι φαντάζονται;;;
    Θα καταλάβει η Δήμαρχος οτι αυτό ίσως, θα έπρεπε να είναι το πρώτο της μέλημα ως Δημοτική αρχή;
    Μια συνοικία αυτής της πόλης που αυτή ηγείται, υποφέρει και υπομένει καταστάστεις, γιατί όσες φορές τολμάει κάποιος να μιλήσει χαρακτηρίζεται και ρατσιστής .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο