Κοσμοσυρροή στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου

Η χθεσινή (2/1) αργία και ο πολύ καλός καιρός έδωσαν  την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες να βρεθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο αφού κατακλύσθηκε από αυτοκίνητα το πάρκινγκ και πολλοί οδηγοί πάρκαραν στον δρόμο μέχρι και την διασταύρωση προς το Χρυσό Ελάφι. Όπως μας είπε και ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Στέργιος Ζυγουλιάνος τέτοια κοσμοσυρροή είχε χρόνια να δημιουργηθεί.  

Το ευχάριστο ήταν ότι όλοι οι εργαζόμενοι με διάθεση και υπομονή εξυπηρέτησαν τους χιλιάδες εκδρομείς που απόλαυσαν  την λιακάδα και τις άψογα στρωμένες πίστες μέχρι αργά το απόγευμα. Αποδείχθηκε  για μία ακόμη φορά ότι όταν στο Σέλι υπάρχει άφθονο χιόνι οι επισκέπτες το προτιμούν αφού βρίσκεται και πολύ κοντά στην Θεσ/νίκη

Πολύ καλά πρέπει να δούλεψαν και τα καταστήματα στο χωριό όπως και στη Βέροια γενικότερα. Η υποδομή που δημιουργήθηκε από το χιόνι των τελευταίων ημερών και αυτό που περιμένουν στο Σέλι από την προσεχή Παρασκευή είναι τα ευχάριστα μηνύματα προς στους φίλους του σκι και του Βουνού γενικότερα.

Πηγή: Εφημ. "Λαός"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο