Ανθρώπινο κρανίο σε απορριμματοφόρο του Δήμου Βέροιας

'Ένα ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε κατά τη διάρκεια μεταφόρτωση απορριμμάτων από απορριμματοφόρο σε κοντέινερ, στον σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Βεροιας (στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Βέροιας - Βεργίνας στο αμαξοστάσιο Δήμου Βέροιας), την Πέμπτη 23/2.  

Από το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε έλειπε η κάτω γνάθος, ενώ προανάκριση για το περίεργο αυτό περιστατικό ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Παπαναστασίου Αχιλλέας25/2/12, 6:33 μ.μ.

    Κάτι μου λέει ότι αν το ψάξετε λίγο θα βγάλετε λαβράκι. Που πηγαίνουν άραγε τα κόκκαλα των προγόνων μας? Όλα βρίσκονται στα οστεοφυλάκια? Για υπολογίστε απο πότε λειτουργεί το τρισάθλιο κοιμητήριο της Βέροιας και πόσα οστεοφυλάκια θα χρειάζονταν!! Μήπως έχετε παρατηρήσει μια κουρτίνα απο μουσαμά που υπάρχει στο κάτω μέρος του νεκροταφείου? Τι καλύπτει άραγε? Για να μην αναφερθώ στη τύχη των νεκρών προγόνων μας που γίνεται χρήση οξέων αφου το έδαφος έχει πλέον ποτίσει απο ..... Πότε επιτέλους θα ασχοληθεί η Δημοτική Αρχή? Εδώ και 10 χρόνια θυμάμαι ψηφίζουν και ξαναψηφίζουν για νέα νεκροταφεία. Μάλλον δεν ξεθάψαν κανένα δικό τους αφού όλοι θα φρόντισαν να έχουν οικογενειακούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο