Βέροια: Συνελήφθησαν 8 Χρυσαυγίτες για ξυλοδαρμό - Αντίδραση Μιχαλολιάκου

Οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Πέλλα Γιάννης Σαχινίδης, συνελήφθησαν στη Βέροια, για τον ξυλοδαρμό ενός θαμώνα καφενείου και φθορές στον εξοπλισμό του καταστήματος, το βράδυ του Σαββάτου 9/6.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του InVeria.gr, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του για την σύλληψη των μελών του κόμματός του, που έστειλαν στο νοσοκομείο έναν πολίτη, δεδομένου ότι δεν έγιναν αντίστοιχες συλλήψεις το μεσημέρι, όταν τα μέλη του κόμματός του δέχτηκαν επίθεση από τους αναρχικούς.  

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη Βέροια ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με μέλη της Χρυσής Αυγής η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό, ενώ στις 5.30 το απόγευμα, ομάδα 15-20 μελών της Χρυσής Αυγής, μετέβησαν σε καφενείο της πόλης, επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου και επιτέθηκαν σε θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα 8 άτομα προσήχθησαν και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:


Συνελήφθησαν στη Βέροια, οκτώ (8) άτομα, μέλη πολιτικού χώρου, για τον ξυλοδαρμό ενός θαμώνα καφενείου και φθορές στον εξοπλισμό του καταστήματος

Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ ομάδας αναρχικών με μέλη του πολιτικού χώρου

Σήμερα (09.06.2012) το μεσημέρι στη Βέροια, ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με ομάδα πολιτικού χώρου, η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό. Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, που επενέβησαν άμεσα, οι δυο ομάδες τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Στη συνέχεια, στις 5.30 το απόγευμα, ομάδα 15-20 μελών του πολιτικού χώρου, μετέβησαν σε καφενείο της πόλης και επιτέθηκαν σε 5-6 θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από τις αστυνομικές έρευνες προσήχθησαν οκτώ (8) άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων και ένας υποψήφιος βουλευτής του γειτονικού νομού Πέλλας, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/6/12, 12:33 π.μ.

    Εχουμε και λεμε.
    Βημα 1:Αναρχικοι την πεφτουν σε πολιτικο κομμα (Χρυση Αυγη) που κανει προεκλογικο αγωνα. Οι μπατσοι μπαινουν στην μεση και διαλυουν και τις δυο ομαδες. Δηλαδη βοηθουν τους αναρχικους στο σχεδιο τους.. και τους φυγαδευουν..
    Βημα 2:Μελη της Χ.Α. τους βρισκουν αργοτερα σε ενα καφε και τους την πεφτουν. Οι μπατσοι ομως καιροφυλακτουν αλλα τωρα το εργο τους δεν ειναι να διαλυσουν τις "δυο ομαδες" αλλα να συλλαβουν τους κακους...
    Και ετσι παλι νικησε η δημοκρατια... Τρομαρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8 άτομα!!!! Δηλαδή όλοι οι χρυσαυγίτες του νομού...
    Γιατί όλοι οι υπόλοιποι τους έχουν τους μετανάστες υπάλληλου στα χωράφια,ή μήπως όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/12, 10:32 π.μ.

    Ειδοποίησαν την αστυνομία να παει να τους σώσει. Καλή είναι η προστασία όταν παρέχεται απο μια αρχή την οποία δεν αποδέχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/12, 3:18 μ.μ.

    Δεν την έπεσαν σε μαγαζί ή στέκι αναρχικών αλλά σε μαγαζί συγγενή αναρχικού. Φαντάσου πόσο άσχετοι με την πόλη είναι οι φασίστες που δεν ξέρουν σε ποια μαγαζιά αράζουν οι αναρχικοί. Μόλις τρώτε ξύλο γκρινιάζετε άμα δέρνει καμιά γυναίκα κανένας δικό σας λέτε καλά το έκανε το παλιοκουμούνη. Για κλάματα και γέλια.
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/12, 12:26 π.μ.

    Ποιοι είναι χειρότεροι? Οι φασίστες που χτύπησαν έναν μεροκαματιάρη άνθρωπο και έσπασαν το καφενεδάκι του,ή όλοι αυτοί που μετά από όλα όσα έγιναν ακόμα δικαιολογούν αυτές πράξεις και σκοπεύουν να ξαναψηφίσουν αυτήν την εγκληματική συμμορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/12, 1:54 π.μ.

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1406154

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/12, 9:15 π.μ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΧΟΡΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/12, 8:01 μ.μ.

    Περαστηκα στους κατωθη ελληναραδες: ΧΑσοδικη,ταριφα,υπ. περιπτερου (εκ.Ν.Πελλης) ψευτοεμπορας(επισης),σουρωμενακια φορτηγατζη κ του πρωην pool boy της Θασου
    Υ.Γ.1 Ε σταματηστε το τρεξιμο ρε φυγαν οι Απλητοι
    Υ.Γ.2αν δεν σας διωχνανε απο το γυμναστηριο ακομα εκει θα ήσασταν
    Υ.Γ.το κρανος ποναει? Που ειναι οι σημαια οεοεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/6/12, 5:51 μ.μ.

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ 17-6-12. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο