Τη Δήμαρχο Βέροιας επισκέφτηκε το "Ανθρώπινο Δυναμικό"

Την πρώτη επίσκεψη τους στη Δήμαρχο Βέροιας πραγματοποίησαν  τα μέλη του «Ανθρώπινου δυναμικού» την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων   του συλλόγου με θεσμικούς  φορείς της πόλης.

Η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης και  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και  Εξυπηρέτησης του Δημότη, Θεόδωρος Θεοδωρίδης συζήτησαν με τα μέλη του «Ανθρώπινου Δυναμικού» για θέματα που αφορούν την Βέροια και τόνισαν την ανάγκη ύπαρξης τέτοιων δράσεων, που παράλληλα με τις υπηρεσίες του Δήμου, θα συμβάλλουν στην φροντίδα της πόλης. 

Τους σκοπούς του Συλλόγου ανέλυσε ο κ. Τάσος Αναστασιάδης ενώ συμμετείχαν στην συνάντηση απ’ την πλευρά της κίνησης και οι κκ. Λάζαρος Κουμπουλίδης, Ιεροκλής Χειμωνίδης και Τάσος Εδίρνελης  

Κατά την συνάντηση η Δήμαρχος, ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την εθελοντική προσφορά εργασίας στην Πλ. Ωρολογίου και ζήτησε διαρκή συνεργασία με το Δήμο, δηλώνοντας αντίστοιχα την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στους σκοπούς του Συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο