Νάουσα: 12χρονος καρφώθηκε σε κάγκελο και δεν πήγε το ΕΚΑΒ!

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Νάουσα το βράδυ του Σαββάτου (20/7) γύρω στις 9 μ.μ., όταν ένας 12χρονος τραυματίστηκε από καγκελόπορτα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον παραλάβει!

Το ατύχημα συνέβη όταν ο ανήλικος  την ώρα που έπαιζε προσπάθησε να  σκαρφαλώσει πάνω από μία καγκελόπορτα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, έχασε την ισορροπία του και το σίδερο του τρύπησε στο πόδι. 

Ο άτυχος 12χρονος κρεμάστηκε στην κυριολεξία γύρω στα 3 μέτρα φωνάζοντας από τον  πόνο. Ευτυχώς όσοι ήταν μάρτυρες του περιστατικού ειδοποίησαν τόσο ασθενοφόρο, όσο και την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Δυστυχώς όμως ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως άμεση ή αντίδραση τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας όσο και της Αστυνομίας Νάουσας με την Ομάδα Δίας.

Οι πυροσβέστες κατάφερε να κόψουν γρήγορα το σίδερο που είχε τρυπήσει το πόδι του 12χρονου και στη συνέχεια μαζί με τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας, μετέφεραν με μικρό όχημα της Πυροσβεστικής τον ανήλικο στο Νοσοκομείο Νάουσας.

Κάτοικοι όμως της περιοχής αλλά και οι γονείς του 12χρονου ήταν δικαίως αγανακτισμένοι για την έλλειψη ασθενοφόρου, ένα θέμα που σχετίζεται άμεσα με την συνεχή υποβάθμιση της δημόσιας  υγείας και του Νοσοκομείου της Νάουσας. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που η έλλειψη ασθενοφόρου ή γιατρών οδηγήσει σε απώλεια ζωών;

Πηγή: naousanews, του Βαλάντη Λιόλιου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο