Ο... virtual Γιάννης Παπαγιάννης


Ο... virtual Γιάννης Παπαγιάννης!

Ένα υπερσύγχρονο γραφείο διατηρεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα στην επαγγελματική του ιστοσελίδα, ο δικηγόρος Γιάννης Παπαγιάννης στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Όπως επίσης διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του, συνεργάζεται με γραφεία στην Αθήνα και στη Βέροια, από όπου και κατάγεται.

Όπως φαίνεται, η επαγγελματική του δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη για πολλά χρόνια δεν του επέτρεψε να γίνει ιδιαίτερα γνωστός στη Βέροια και ο κύκλος του ήταν περιορισμένος. Ενεργό πολιτική δράση, άλλωστε, δεν είχε και οι όποιες πολιτικές σχέσεις - επαφές ήταν σε κομματικό επίπεδο, στο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που μέχρι προ λίγων μηνών υποστήριζε.

Όταν όμως αποφάσισε πως η Βέροια τον χρειάζεται στο τιμόνι του Δήμου της, ο κ. Παπαγιάννης έριξε μαύρη... πέτρα στη Θεσσαλονίκη (όπως και στο κόμμα του) και έδωσε όλο του ενδιαφέρον στη Βέροια. Από την προβολή μέσω του Τύπου απέκτησε κάποια αναγνωρισιμότητα. Αλλά, το μεγάλο του μειονέκτημα πως η πλειοψηφία δεν τον ξέρει στην καθημερινή - πραγματική ζωή του, παρά μόνο στην "εικονική" πραγματικότητα (virtual reality) του διαδικτύου.

Για αυτό, προσπαθεί να "ρεφάρει" και να κερδίσει τον χαμένο χρόνο μακριά από την κοινωνία της Βέροιας, προσπαθεί να μάθει τα προβλήματά της, τις ανάγκες της, να δει τι μπορεί να κάνει για να την βγάλει από το τέλμα που έχει πέσει.

Μέχρι τώρα, όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να μάθουν για αυτόν, δεν μπορούν παρά να αρκεστούν στην διαδικτυακή του παρουσία. Όταν βγει πραγματικά στην κοινωνία, καθίσει απέναντι σε πολίτες ή δημοσιογράφους και απαντήσει ενώπιος - ενωπίω για μια σειρά ζητημάτων, τότε οι πολίτες θα μπορέσουν πραγματικά να δουν ποιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Παπαγιάννης.

Πραγματικά, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τον ακούσουμε δημόσια και ζωντανά, να δέχεται και να απαντά ερωτήσεις. Μέχρι τότε, θα γνωρίζουμε το... virtual (μτφ: εικονικό) πρόσωπό του.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο