Ημαθία: Συγκλονίζει αυτοκτονία 48χρονου καθηγητή στην Αλεξάνδρεια



Ημαθία: Συγκλονίζει αυτοκτονία 48χρονου καθηγητή στην Αλεξάνδρεια...

Τέλος έβαλε στη ζωή του ο 48χρονος καθηγητής του 2ου Λύκειο Αλεξάνδρειας Χ.Μ. το μεσημέρι της Τετάρτης (5/3/2014), στο σπίτι του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο αυτόχειρας ζήτησε και πήρε άδεια την προηγούμενη ημέρα από τον διευθυντή του σχολείου και παρέμεινε μόνος του στο σπίτι. Εκεί, άναψε ένα μαγκάλι και έχοντας κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες και εξ αιτίας των αναθυμιάσεων έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει προσεκτικά το συμβάν και δεν είχε αφήσει κανένα σημάδι ή ένδειξη για το γεγονός αυτό.

Το θλιβερό νέο διαδόθηκε γρήγορα και έφτασε στα σχολεία της πόλης και κυρίως στο κτήριο του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου όπου ο αυτόχειρας δούλευε. Μαθητές και μαθήτριες και οι συνάδελφοί του δάκρυσαν από το θλιβερό νέο και όλοι απορούσαν λέγοντας "γιατί".

Το μεσημέρι της Πέμπτης (6/3/2014) έγινε σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 48χρονου, ενώ στο σχολείο που δίδασκε δεν έγινε μάθημα.

Για το γεγονός διενεργεί προανάκριση η αστυνομία και διενεργείται νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Ο 48χρονος αφήνει πίσω του την σύζυγό του και δυο παιδιά.

Πληροφορίες xronikagr.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο